Work Force Agenția de Muncă

Work Force Recrutiment există pe piață din martie 2017. Suntem un birou de intermediere de muncă, care oferă posibilitatea începerii muncii legale pe teritoriul Olandei, și care posedă un Certificat al Ministului muncii.

În Olanda existăm în mod neîntrerupt de la 11.11.1993. Sub denumirea de Lammers & Van Kempen până în anul 2006, iar din ianuarie 2007, ca urmare a fuzionării cu Temp Solution – deja sub denumirea de Tempsolution Flexspecialisten Nederland B.V.

Dacă alegi biroul nostru, Îți vom asigura cazare, asigurare, transport până în Olanda, precum și transport direct către muncă, asistență din partea lucrătorului polonez, iar toate formalitățile legate de plecarea la muncă le rezolvi deja în biroul nostru din România.

Colaborăm cu aproximativ cincizeci de firme pe teritoriul Olandei. Acestea sunt întreprinderi mai mici sau mai mari.
Dacă ești posesorul pașaportului UE sau al cărții de identitate și ai luat decizia de plecare spre Olanda, atunci ai nimerit corect!

Experiența noastră de mai mulți ani și cunoștințele ne-au permis găsirea pentru Tine a unui loc de muncă bun, adaptat în mod ideal nevoilor, calificării și posibilităților Tale.

De asemenea, includem inca patru birouri pe teritoriul Poloniei – în Opole, Bydgoszcz , Lublinie și Białystok.

Facebook

YouTube

Flexspecialisten Abu Jooble