
Lunar, la Flexspecialisten, evidențiem un angajat deosebit. Cineva care se remarcă prin dedicare și motivație. De data aceasta, îl lăsăm pe Sebastiaan Beyer să vorbească: ucenic măcelar la Van der Zee Horeca Slagerij în Venlo și angajatul nostru flexibil al lunii. Ce îl face atât de special? Citește în propriile lui cuvinte – de la primii pași în industria ospitalității până la visul de a deveni măcelar cu acte în regulă. Fă cunoștință cu Sebastiaan, un adevărat meseriaș în devenire, pasionat de calitate.
Sebastiaan vorbește
Numele meu este Sebastiaan Beyer, am 34 de ani și din octombrie lucrez la Van der Zee Horeca Slagerij din Venlo ca ucenic măcelar. De atunci, sunt mereu ocupat să învăț, să tai carne, să ajut clienții și să mențin magazinul ordonat. Nicio zi nu este la fel – iar tocmai această varietate face ca această muncă să fie atât de plăcută.
Când am aflat că sunt angajatul lunii, am fost cu adevărat surprins. Nici măcar nu știam că există așa ceva! Pur și simplu îmi fac treaba, încerc mereu să fiu punctual și să fac un pas în plus când este nevoie. Se pare că acest lucru este remarcat, iar asta e minunat.
Ce îmi place cel mai mult? În special contactul cu clienții – să îi ajut cu întrebările lor despre carne sau despre cum să prepare ceva. Și, bineînțeles, frigiderul pentru dry aging – îl ador. Este special să faci dry aging personal și să urmărești procesul de aproape.
Am început în industria ospitalității prin unchiul meu, care avea un restaurant. Am început cu spălatul vaselor, dar mi-a plăcut foarte mult să văd cât de fericiți erau oamenii datorită mâncării bune. Această pasiune a rămas și m-a adus în cele din urmă aici.
În zilele în care am cursuri, învăț multe despre meserie. Nu voi uita niciodată ziua în care a trebuit să dezosez un animal întreg – o muncă impresionantă care îți arată cu adevărat meșteșugul. Sunt acum în primul an de ucenicie ca măcelar și sper ca în câțiva ani să devin un măcelar complet.
În timpul liber îmi place să merg pe jos și să gătesc, și împreună cu prietena mea căutăm plante de casă. Această balanță mă menține alert și îmi dă energie.
Sunt mândru de ceea ce facem aici la Van der Zee: suntem orientați către client, gândim împreună și facem un plus de efort. Și această recunoaștere ca angajat al lunii? O să o sărbătoresc în seara asta cu o băutură la soare!