PADIFOOD ÎN OSS

Padifood este un producător important de mâncăruri orientale, sute de mii de mese fiind preparate aici în fiecare săptămână. Această afacere de familie din Oss, aflată în continuă creștere, rămâne întotdeauna fidelă modurilor tradiționale de preparare a wok-ului. Pentru a pregăti mâncărurile, multe proceduri se realizează manual. Aproximativ 90 de angajați temporari de la Flexspecialisten lucrează aici în fiecare zi pentru a livra preparatele în supermarket. Am vorbit cu Maria van Kilsdonk, manager de resurse umane, despre Padifood și cooperarea cu Flexspecialisten.

Calitate de restaurant din cuptorul cu microunde

Padifood folosește ingrediente de cea mai bună calitate, rețete tradiționale și metode autentice de preparare. În ciuda creșterii rapide, valorile de bază ale afacerii de familie rămân în continuare, iar acest lucru se simte și în mâncăruri. În trecut, Maria nu consuma mâncăruri gata preparate, de la microunde; întotdeauna a crezut că acestea sunt adesea nesănătoase sau pur și simplu nu sunt bune. În timp, fiind și ea a fost convinsă de calitatea Padifood, susține: „Nu mai gătesc Nasi acasă, ci mănânc Nasi la microunde de la Padifood. Mai mult, în restaurantele de takeaway din apropiere, Nasi-ul mi se pare mai puțin gustos decât mâncărurile gata preparate de la Padifood.”

La Padifood, mâncărurile sunt așezate la cald în boluri de plastic iar mai apoi imediat ambalate într-o atmosferă și gaz fără oxigen. Datorită metodei inteligente de răcire rapidă, vasele Padifood au o dată de expirare de până la trei săptămâni. În plus, nu este nevoie să adăugați diverse substanțe chimice. Acizii ucid bacteriile și sunt adesea adăugați pentru ca vasele să poată fi depozitate mai mult timp. Acest lucru nu se face la Padifood, astfel încât gustul autentic și calitatea sunt păstrate.

Pachetele trec apoi prin diverse verificări. Dacă totul este în ordine, pachetele merg la departamentul de etichetare. Multe supermarketuri vând mâncărurile Padifood sub propria marcă privată. Aceasta înseamnă că preparatele sunt vândute ca marcă proprie a supermarketului. Așadar, este posibil să fi mâncat deja un fel de mâncare Padifood!

Cooperarea cu partenerii locali

Padifood cooperează cel mai ușor cu partenerii locali. Pentru transportul tuturor produselor, colaborează cu Vice Versa Koel & Vries Transport, care are sediul tot în Oss. Aceștia se asigură că mâncărurile ajung la centrele de distribuție ale supermarketurilor.

Flexspecialisten și Padifood lucrează împreună de mai bine de 10 ani. Furnizăm o mare parte dintre toți angajații din producție de la Padifood. Anterior, aceștia colaborau cu diverse agenții de muncă temporară, ceea ce a dus la (prea) multe linii de comunicare și metode de lucru diferite. Maria van Kilsdonk: „Acest lucru nu era favorabil proceselor noastre de lucru din cadrul Padifood și introducea adesea multă confuzie pentru angajații noștri.”

Birou intern

Flexspecialisten a început recent să lucreze aici ca parte a unei structuri interne de birou, astfel încât să avem întotdeauna o persoană de contact la fața locului. Acest angajat este direct disponibil pentru întrebări, pe care le poate, de asemenea, gestiona. Angajații noștri temporari pot adresa aici întrebări cu privire la program, salariu, absențe din cauza bolii, cazare sau diverse alte nelămuriri. Angajatul biroului intern este, de asemenea, primul punct de contact pentru Padifood prin care poate gestiona în mod direct grupul de angajați. În acest mod se evită o mulțime de nemulțumiri și în același timp oferă companiei Padifood mai mult spațiu pentru optimizarea proceselor.

Standard alimentar internațional

Industria alimentară are orientări stricte privind igiena. Padifood este certificată IFS (International Food Standard). IFS lucrează cu patru așa-numite „criterii de eliminare”. Dacă unul dintre aceste criterii nu este îndeplinit, furnizorul nu va fi certificat. Aceste criterii sunt:

  • verificarea punctelor critice de control
  • implicarea conducerii și a angajaților
  • urmărirea produselor, a materiilor prime și a materialelor de ambalare
  • punerea în aplicare a acțiunilor corective

Așadar, o mare responsabilitate este plasată asupra tuturor angajaților pentru a urma aceste orientări. Pe lângă învățarea modului de preparare și/sau ambalare a alimentelor, mult timp este dedicat formării angajaților și familiarizării acestora cu normele de igienă.

Legătură și motivație

Legătura angajaților temporari este garantată de Flexspecialisten prin conceptul celor patru fundamente. Acestea constau în: securitate, remunerație, muncă și perspectivă. Pentru fiecare fundație, există un număr de variabile pe care le gestionăm împreună cu Padifood.

padifood